ne staju radovi

Ferdinandovac dobio 300 tisuća kuna za daljnje uređenje i obnovu Društvenog doma

Za ovu namjenu ukupno je planirano 500.000 kuna od čega 300.000 kuna sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU.

12:19h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU općini Ferdinandovac odlučila je s 300 tisuća kuna pomoći da obnovi mjesni Društveni dom. Općina je projekt prijavila za sufinanciranje kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice. Nisu ovo prva dobivena sredstva, prošle godine izgrađen je novi sanitarni čvor, te je zamjenjen veći dio vanjske i unutarnje stolarije.


Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU tada je pomoglo s 200 tisuća kuna.

Ove godine u planu je toplinska izolacija i spuštanje stropa u koji bi se ugradila klimatizacija i učinkovita LED rasvjeta, ugradnja novih podnih pločica te uređenje pozornice. Već je nabavljeno i 300 komada novih stolica.

Za ovu namjenu ukupno je planirano 500.000 kuna od čega 300.000 kuna sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU. Završetkom radova dobiti će se moderan, energetski učinkovitiji prostor pogodan za veća okupljanja, kao i za potrebe mještana i udruga sa područja Općine Ferdinandovac.

 

čitam...