ZAVRŠNICA

Ferdinandovac i Borac u reprizi polufinala Kupa, Andrašić: Ne idemo s bijelom zastavom, Karan: Umorni smo, nisam optimist

Drugi par čine Radnik-Križevci i Tehničar Cvetkovec.

18:00h
0
Foto: Darko Begović / Foto Begović
Ilustracija // Foto: Darko Begović / Foto Begović

Sezona prilazi kraju, a imena prvaka koprivničko-križevačkih liga nisu poznata. Osim prvenstvenih obaveza, četiri kluba očekuje i napeta završnica Županijskog kupa.

Polufinalne utakmice igraju se u srijedu, u 17.30 sati. Prvi par čine Ferdinandovac i Borac. 

I jedni i drugi nalaze se na prvim mjestima svojih liga. Ferdinandovac u Četvrtoj NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica ima 61 bod, pet više od druge Bilogore 91 koja ima i utakmicu manje. Borac je, pak, vodeći u Prvoj ŽNL, u kojoj je dosad osvojio 54 boda, što je šest više od kunovečkog Bratstva.

Foto: Darko Begović / Foto Begović
Zlatko Andrašić // Foto: Darko Begović/Foto Begović

Zlatko Andrašić, trener Imbriovčana o kojima smo ovdje pisali prošli tjedan, prisjetio se prošle sezone i utakmice iste faze istoga natjecanja u kojemu ih je tadašnji i ovogodišnji protivnik izbacio nakon udaraca s bijele točke.

– Prošle smo godine igrali s Ferdinandovcem u polufinalu, ispali smo na penale. I ove godine očekujem neizvjesnu utakmicu. Ne idemo s bijelom zastavom, kvalitetni smo. Nadam se dobrome rezultatu – rekao je Andrašić.

Na drugoj klupi bit će Mladen Karan.

Foto: Darko Begović / Foto Begović
Mladen Karan // Foto: Darko Begović / Foto Begović

– Imamo naporan ritam, umorni smo, a imamo i

ozlijeđenih igrača. Trošimo se s obzirom na to da ganjamo prvo mjesto u ligi. Nisam veliki optimist, ali dat ćemo sve od sebe. Borac je dobra ekipa, znaju igrati kup-utakmice, iako ih nisam puno pratio. Također, imali smo sreće u ždrijebu, dosta daleko došli smo bez težih utakmica. Naša je prednost što igramo doma. Na kraju krajeva, bit će to dobra utakmica – izjavio je Karan.

Drugi par čine Radnik-Križevci i Tehničar Cvetkovec.