Svi ste pozvani!

Ferdinandovac slavi Dane općine uz zanimljiv i raznovrstan program, zasvirat će Dangube

U subotu, 1. lipnja očekuje vas IV. FOL odnosno Ferdinansko okupljanje likovnjaka u parku na Trgu Slobode.

17:30h
0
Dani Općine Ferdinandovac // Foto: Milan Jambrek
Foto: Milan Jambrek

Općina Ferdinandovac poziva vas na proslavu Dana općine u suradnji s udrugama s područja Općine, Osnovnom školom Ferdinandovac i dječjim vrtićem Košutica Ferdinandovac.

Proslava će trajati nekoliko dana, a početak je ovog petka, 24. svibnja u 20.30 sati otvorenjem izložbe U zavičaj zaogrnuti u osnovnoj školi Ferdinandovac.

Proslava se nastavlja idućeg dana u 12 sati druženjem braniteljskih udruga u parku na Trgu Slobode, a u 20 sati počinje zabavno – glazbeni program u šatoru na Trgu Slobode gdje će nastupiti TS Dangube, a moći ćete sudjelovati i u degustaciji i ocjenjivanju fiša.

U nedjelju je kratka pauza, a već u ponedjeljak vas očekuje numizmatička izložba u 20.30 u osnovnoj školi Ferdinandovac.

U utorak 28. svibnja održat će se priredba za roditelje i građanstvo pod nazivom Škola traži zvijezdu u Društvenom domu u Ferdinandovcu.

Dani Općine Ferdinandovac // Foto: Milan Jambrek
Foto: Milan Jambrek

U četvrtak, 30. svibnja u 10 i 30 položit će se vijenci na ferdinandovačka spomen obilježja te bistu župnika Ivana Južaka nakon čega će se služiti svečana sveta misa u u župnoj crkvi sv. Ferdinanda Kralja. Za 13 sati najavljeno je svečano otvorenje ceste NC3. Krajnica – Trepče, a za 14 sati svečana sjednica Općinskog vijeća.

U subotu, 1. lipnja očekuje vas IV. FOL odnosno Ferdinansko okupljanje likovnjaka u parku na Trgu Slobode.

U nedjelju, 2. lipnja na nogometnom igralištu u Ferdinandovcu odigrat će se nogometna utakmica 4. HNL u kojoj će se sukobiti NK Ferdinandovac i NK Podravac Virje, a nakon utakmice od 20 sati možete pogledati predstavu HKUD-a Frankopan Ferdinandovac – Brat sim, brat tam u Društvenom domu.

Dani Općine završavaju u srijedu, 5. lipnja priredbom dječjeg vrtića Košutica Ferdinandovac u Društvenom domu.

Detaljan program možete pogledati na stranicama Općine.

 

 

čitam...