ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Ferdinandovac u Kloštru doživio drugi poraz sezone, Tomislav ostao bez bodova u Drnju

Kompletirano je kolo.

18:43h
0
Foto: David Sobota
Ilustracija // Foto: David Sobota

Četiri utakmice 19. kola Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica odigrane su jučer. Rezultate pogledajte ovdje. Danas je, dakle, kolo kompletirano preostalim ogledima.

Tomislav je u Drnju ugostio grubišnopoljsku Bilogoru 91, drugoplasirani sastav prvenstva. Završilo je pobjedom gostiju 1-2.

Pitomača je gostovala u Velikom Trojstvu. Status favorita protiv Bilogorca, ligaškog fenjeraša, opravdali su pobjedom 0-4.

Veliki derbi odvijao se u Kloštru Podravskom gdje je Mladost ugostila vodeći Ferdinandovac. Goste je u vodstvo u prvome dijelu doveo Kušenić. Odmah na početku nastavka Šandrovčan je, nakon kornera, poravnao rezultat. Pogodak za preokret bio je posebno nevjerojatan. Na polovici domaćina dogodio se prekršaj. Jendrašić ga je izveo na način da je loptu puknuo skroz u kazneni prostor Ferdinandovca te je ona preskočila vratara za 2-1. Nikolić je pobjedu potvrdio izlaskom i realizacijom jedan-na-jedan situacije, dok je konačnih 3-2 postavio J. Fuček.

Bio je to drugi poraz Ferdinandovca. S obzirom na to da je Bilogora pobijedila Tomislav, momčad iz Grubišnog Polja opet je preuzela prvo mjesto na tablici.

Četvrta NL BJ-KC-VT, 19. kolo, subota i nedjelja 10. i 11. travnja, 16.30 sati:

Tomislav Drnje – Bilogora 91 1-2
Bilogorac VT – Pitomača 0-4
Mladost KP – Ferdinandovac 3-2