20.1 C
Koprivnica
Srijeda, 22. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Filip i Ivana osvojili broncu u Sisku
F

Ne propustite

U Sisku je u organizaciji domaćeg Športskog plesnog klub Top Step održan 5. memorijalni kvalifikacijski bodovni turnir „Domagoj Nedug” u standardnim i latinsko-američkim plesovima na kojem je nastupilo 130 plesnih parova iz 19 klubova iz Hrvatske.

Među natjecateljima bilo je i plesni par ŠPK Koprivnica Filip Obran i Ivana Obran (učenici OŠ „B.R adić” Koprivnica) koji su nastupili u kategoriji osnovci D2, gdje su u latinsko-američkim plesovima bili treći i osvojili brončanu  medalju.

Filip i Ivana spremaju se i za državno prvenstvo u latinsko-američkim plesovima koje će se održati u Koprivnici.

Športski plesni klub Koprivnica pridružit će se proslavi Dana Grada   Koprivnice u 11. mjesecu na način da će 23.11.2013. g. organizirati veliki međunarodni natjecateljski plesni turnir za Trofej grada Koprivnice.  Domaćin ŠPK Koprivnica želi da isti postane tradicionalni pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije.

Plesni klub Koprivnica poziva osnovce i ostale da se pridruže treninzima i športskoj školi te da provedu slobodno vrijeme u „najljepšem dvoranskom sportu”. Za dodatne informacije mogu nazvati na br. 098 290-718.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

specijalno vozilo

FOTO/VIDEO Testira se mašina koja će glancati žute ploče i ostatak trga, električna je, bešumna i blaga prema tlakavcima

Radovi na Zrinskom trgu u samom su finišu, a nakon što dobije sve dozvole i bude predan na korištenje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti