rođendan

FOTO Agrokuća d.o.o. poduzeće je koje se može pohvaliti konstantnim rastom, a nude vam i nezaboravan turistički doživljaj

Velik broj vjernh kupaca svakodnevno s mnogo povjerenja posjećuju poslovnice Agro-Kuće, a 28. rođendan kojeg upravo slave dokaz je da zaposlenici svima pristupaju s vrhunskim profesionalizmom i stručnošću te najpovoljnijom ponudom asortimana.

09:00h
0
Sjedište poduzeća Agrokuća s poljoapotekom u Koprivnici, Braće Radića 47 // Foto: Agrokuća d.o.o.

Ako ste 21. svibnja sada već daleke 1991. godine trebali nešto od sredstava za zaštitu bilja ili eventualno nešto od biljnog sjemenja, cvijeća, sadnica biljaka, gnojiva ili poljoprivredne opreme, Vaša potraga je od tog dana bila mnogo lakša jer je upravo tada osnovana prva poljoapoteka koprivničkog poduzeća Agro-Kuća d.o.o.

U vrijeme kad se gradila i hrvatska samostalnost, hrabrost poduzetnice Slađane Fegeš bila je utoliko još veća jer se odlučila na ovu poslovnu avanturu koja sretno i profesionalno traje još i danas. Kao što mnogi znaju, u ovom trenutku na raspolaganju su Vam moderno opremljene poslovnice u Koprivnici i obližnjim mjestima Sigetec i Peteranec u kojima možete pronaći gotovo sve za poljoprivredu.

U koprivničkoj Agro-Kući nedavno su proslavili još jednu značajnu obljetnicu, bilo je to četiri godine rada njihova Vrtnog centra u kojemu su pokrenuli vlastitu proizvodnju cvijeća i vrtnih presadnica u moderno opremljenim plastenicima velike površine. Ovaj moderni proizvodno-prodajni prostor nalazi se na adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici.

Poslovnica Vrtni centar s plastenicima u Koprivnici, Bjelovarska cesta 34 // Foto: Agrokuća d.o.o.

Agro-Kuća je ponosna i na svoj ogranak turističke djelatnosti jer u malom turističkom mjestu Srima, nadomak Vodica, u suvremeno opremljenom apartmanskom objektu na dva kata nude boravak u nekom od devet apartmana uz nezaboravan doživljaj mora i obiteljske zabave.

Apartmanski objekt Plima u mjestu Srima nedaleko Vodica // Foto: Agrokuća d.o.o.
Detalj iz jednog od apartmana u turističkom objektu Plima // Foto: Agrokuća d.o.o.

Velik broj vjernih kupaca svakodnevno s mnogo povjerenja posjećuju poslovnice Agro-Kuće, a 28. rođendan ovog poduzeća dokaz je da zaposlenici svima pristupaju s vrhunskim profesionalizmom i stručnošću te najpovoljnijom ponudom asortimana.

Postanite i Vi dio ove prekrasne poduzetničke priče i čestitajte im njihov rođendan već danas.

Detalj iz jednog od proizvodnih plastenika Vrtnog centra Agrokuće // Foto: Agrokuća d.o.o.
Ponuda iz asortimana gift-shopa Vrtnog centra Agrokuće // Foto: Agrokuća d.o.o.

čitam...
Loading...