Ima tek 17 godina, a na modnoj pisti se, kao i ispred fotoobjektiva, ponaša baš kao da je rođena za posao manekenke.

Ona je Antonia Tea Beroš, mlada Križevčanka, a zbog svoje ljepote i karizme traženo je lice na domaćoj modnoj sceni.

Njezino lice prva je spazila križevačka dizajnernica Kornelia Novak te je za nju počela nositi revije i to prije dvije godine. Prvu reviju nosila je u svojem rodnom gradu, srcu Prigorja i to predivne svečane haljine.

– Odmalena gledam revije na televiziji i zamišljam se na svjetskim pistama. Bilo me malo strah prije revije na spremanju, ali kada sam konačno stala i počela hodati, pretvorio u nešto pozitivno i osjećala sam se kao da to oduvijek radim – kazala je A.T. Beroš.

Antonia
Za njezino vitko tijelo zaslužne su godine bavljenja sportom //Foto: Ivan Brkić

Domaće revije bez nje ne prolaze, a zbog svoje je duge i bujne kose također tražen model u frizerskom svijetu.

Inače, odlična je učenica drugog razreda križevačke Gimnazije Ivan Zakmardija Dijankovečki.

– Škola mi je najvažnija pa prvo želim završiti školovanje, a onda se želim više posvetiti manekenstvu. Željela bih nakon škole upisati medicinu, psihologiju ili PMF. Vidjet ću još, imam vremena odlučiti. U svemu što radim, obitelj mi je najveća podrška. Uz mene su uvijek, podržavaju me i hrabre – kazala je A.T. Beroš.

Antonia
Foto: Ivan Brkić

Za njezinu zavidnu liniju i vitko tijelo zaslužne su godine bavljenja sportom. Trenirala je dugi niz godina taekwondo, sudjelovala na natjecanjima te osvajala medalje. I dalje je sportski aktivna, bavi se odbojkom.

– Dok nemam obaveza, uživam u druženju sa svojim prijateljicama. Volim izlaziti i dobro se zabaviti. Dok sam u školi, onda sam sportski obučena, no kad izlazim volim se dotjerati, baš kao i svaka djevojka. Obožavam nositi haljine i visoke potpetice – kazala nam je.

Antonia
Odlično se snašla ispred fotoobjektiva našeg fotografa // Foto: Ivan Brkić

Ovih dana nada se saznati hoće li otputovati u inozemstvo s obzirom na to da se prijavila na ‘World Top Models’ natjecanje.

Inače, sretno je zaljubljena već više od godinu dana, a njezin dečko Fran Pintarić joj je, kaže, podrška u svemu što radi.

Da je stvorena za modnu pistu, pokazala nam je u našem fotoshootingu koji je nastao na predivnom Seoskom imanju Rakić u Čabrajima kraj Križevaca, a haljina je kreacije Kornelije Novak.

Antonia
Foto: Ivan Brkić
Antonia
Foto: Ivan Brkić
Antonia
Foto: Ivan Brkić
Antonia
Foto: Ivan Brkić
Antonia
Foto: Ivan Brkić
Antonia
Foto: Ivan Brkić
Antonia
Foto: Ivan Brkić
Antonia
Foto: Ivan Brkić
Antonia
Foto: Ivan Brkić
Antonia
Foto: Ivan Brkić

 

čitam...