Ljetne bazezancije

FOTO Na aquatrack poligonima na koprivničkim bazenima mališani će testirati svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost

Poligon dolazi ovaj put s još više atraktivnih elemenata - mostovima, stijenama, penjalicama, klackalicama na vodi, toboganima, kayak polom i još nizom drugih. Radi se o 40-tak metara malog i velikog poligona.

16:12h
0
Mališane očekuje 40-ak metara poligona // Foto: komunalac-kc.hr

Gradski bazeni Cerine organiziraju već poznate Ljetne bazezancije za djecu od 6 do15 godina za plivače i poluplivače od 28.do 30. kolovoza. Od 10 do 13 sati na bazenima će uživati prva grupa, dok je za drugu predviđeno vrijeme od 13.30 do 16.30 sati.

Kao i uvijek tu je nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače i u rekreacijskom bazenu za poluplivače. Poligon dolazi ovaj put s još više atraktivnih elemenata – mostovima, stijenama, penjalicama, klackalicama na vodi, toboganima, kayak polom i još nizom drugih. Radi se o 40-tak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem će mališani testirati svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Zadnji dan igara pobjednicima će biti uručene medalje. Oni najbolji osvojit će i vrijedne nagrade partnera projekta Podravke i Wibita, dok će svi sudionici dobiti poklon paket iznenađenja.

Djeca će iskusiti ludu zabavu u nizu različitih natjecanja, imat će priliku dokazati se u različitim igrama te, što je najvažnije, kroz igru i razonodu poticat će ih se na bavljenje sportom i tjelovježbom, kao i na zabavu i druženje sa vršnjacima.

Stoga, svi klinci i klinceze pozvani su se do 24. kolovoza prijaviti na Ljetne bazezancije. Prijavnica se može podići na recepciji bazena ili se preuzeti na stranici Komunalca.

Loading...