NATJECANJE

FOTO Atletičari Koprivnice iznimno uspješni u četiri hrvatska grada

Natjecali su se u Varaždinu, Zagrebu, Ludbregu i Donjoj Dubravi.

10:32h
0
Foto: Atletski klub Koprivnica

Članovi Atletskog kluba Koprivnica protekli su vikend uspješno nastupali na natjecanjima u Varaždinu, Zagrebu, Ludbregu i Donjoj Dubravi.

Varaždin je u subotu ugostio 5. MAK-ove atletske igre. Luka Manjić bio je treći, Alisa Krapinec prva, a Ivana Cenko druga u bacanju loptice. U skoku u dalj Alisa Krapinec došla je do prvoga mjesta, dok je Albert Rušak bio prvi. Alisa Krapinec nastupila je i u trčanju na 30 metara gdje joj je pripalo prvo mjesto. Albert Rušak je, pak, bio drugi. Dodajmo kako su nastupe upisali i Lana Zagoršćak, Krsto Blažinec te Ema Kovačić.

Članovi AK Koprivnice u subotu su nastupili i na ekipnom Prvenstvu Hrvatske u polumaratonu.

Ludbreška utrka Centrum Mundi 2019 odvila se u nedjelju, a Koprivničanci su postigli sljedeće rezultate. Prvo mjesto pripalo je Albertu Rušaku (muškarci, 2.5 kilometara), Tari Rušak (učenici 7. i 8. razred, 1400 metara) i Josipi Mikulec (učenici 5. i 6. razred). U utrci na deset kilometara, Zvonko Vrhovski bio je peti, a prvi u svojoj kategoriji. Ines Potroško-Hemetek ostvarila je plasman na drugo mjesto svoje kategorije. Nastupili su i Božo Šegović (ukupno 30. mjesto), Sonja Rušak (25.) i Martina Lauš-Lozo (28.).

Istoga je dana odrađeno peto kolo lige Tri mosta u Donjoj Dubravi u sklopu kojega je Leo Tilošanec zauzeo prvo mjesto na utrci 3300 metara.

Foto: Atletski klub Koprivnica
Foto: Atletski klub Koprivnica
Foto: Atletski klub Koprivnica
Foto: Atletski klub Koprivnica

Loading...