SVEČANO OTVORENJE

FOTO Autocentar Kos otvorio je vrata novog, predivnog zdanja u Koprivnici gdje će ljubazno i stručno osoblje učiniti sve kako bi korisnici usluga dobili najviše za svoj novac

Autocentar Kos prodaje nova vozila Renault i Dacia, vrši zamjenu vozila staro za novo, obavlja usluge servisa i održavanja vozila te omogućuje pranje vozila i brigu o gumama.

10:11h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Autocentar Kos posluje od 2006. godine. Poslovnica u Varaždinu ujedno je sjedište tvrtke koja je posljednjih godinu dana aktivna i u Koprivnici, a sada sjaji u novome ruhu.

Na jučerašnju svečanost otvorenja stigli su brojni poslovni partneri, entuzijasti i ugledni gosti, među kojima su direktorica Renaulta Hrvatska Gordana Bursać, gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić. Obrativši se okupljenima, gradonačelnik je obitelji Kos, Borisu i Draženki, poželio dobrodošlicu i puno uspjeha u daljnjem radu i razvoju poslovanja.

Autocentar Kos prodaje nova vozila Renault i Dacia, vrši zamjenu vozila staro za novo, obavlja usluge servisa i održavanja vozila te omogućuje pranje vozila i brigu o gumama. Tvrtku čini 51 zaposlenik, pri čemu svaki od njih stalnim edukacijama, predanošću i privrženošću čini sve kako bi zadovoljio kupce i korisnike. Ukupno 11 tisuća korisnika godišnje odlučuje se iskoristiti njihove usluge, a tijekom istog perioda prodaju 750 vozila, što će, prema riječima voditelja autocentra Karla Trstenjaka, porasti na 800.

Inače, Renault je prije dva mjeseca predstavio novi, izuzetno prihvaćeni Clio. Početkom 2020. godine će, pak, stići Captur, no poseban trenutak uslijedit će tijekom proljeća izlaskom hibridnog vozila čime kreću u novu eru eko vozila.

Novo zdanje koprivničke poslovnice Autocentra Kos posjetite u Ulici Braće Radić 44. Odjel prodaje vozila otvoren je radnim danom od 8 do 17 sati te subotom od 8 do 13 sati, dok su servis i odjel za rezervne dijelove dostupni radnim danom od 8 do 16 sati i subotom od 8 do 13 sati.

čitam...