Velika tragedija

FOTO Automobilom naletio na pješake, život izgubila djevojčica (2), otac je prevezen u bolnicu

08:45h
0
S mjesta nesreće // Foto: Matija Gudlin
S mjesta nesreće // Foto: Matija Gudlin

Policija je izvijestila da je danas oko 7.50 sati u Cvetkovcu na Državnoj cesti 2 došlo do naleta osobnog automobila na pješake.

Maloprije je otišao još jedan život na cesti. Ovih dana svjedočimo sve većem broju prometnih nesreća, kojima su uz nepažnju vozača te neprilagođenu brzinu uvjetima na cesti doprinijele i kiše, sklizak kolnik te slaba vidljivost. Maloprije se u Cvetkovcu dogodila tragedija.


Policija je izvijestila da je danas oko 7.50 sati u Cvetkovcu na Državnoj cesti 2 došlo do naleta osobnog automobila, Škode Octavie varaždinskih registracija, na pješake.

Prema za sada poznatim informacijama, jedna je osoba na mjestu događaja preminula, a jedna je ozlijeđena i prevezena u bolnicu.

Kako neslužbeno doznajemo, život je izgubila dvogodišnja djevojčica, drugo dijete se, član iste obitelji, na vrijeme izmaknulo, dok je njihov otac prevezen u bolnicu. Oni su u trenutku kada je na njih naletio automobil bili na autobusnom ugibalištu. Obitelj koju je zadesila ova strašna tragedija živi u Cvetkovcu, u blizini mjesta događaja, a djeca su kod kuće s ocem, jer im je majka u zagrebačkoj bolnici.

Promet na mjestu događaja odvija se  jednom prometnom trakom uz regulaciju policijskih službenika.

Više informacija bit će poznato nakon provedenog očevida.

čitam...