Brdski biciklizam

FOTO Biciklisti BK ROTOR-a ostvarili izvrstan uspjeh na Putu šarana 2017, najmlađi Repić pokazao svoj talent i stigao do srebra

10:28h
0
Foto: bk-rotor.hr

Na Virovitičkim ribnjacima u nedjelju 20. kolovoza održana je rekreativna utrka 9. Slavonske brdsko-biciklističke lige Giant 2017, pod simpatičnim nazivom 6. XC Put šarana 2017. Organizator je bio BK Bor iz Virovitice, a nastupili su i članovi BK ROTOR, i to vozačica Kristina Lukačević, te dečki Tomislav Lončar, David Repić, Antonio Vidović i Antonio Ciler.

Staza je bila duga 11 km, vrhunski uređena, te je ponudila mnoga zadovoljstva natjecateljima, poput šumskih singlica i kiše koja je padala dan prije utrke te stazu učinila mjestimice blatnjavom.

Kristina Lukačević, vozačica Rotora, nastavila je u istom ritmu kao i prije ljeta, pokazala je da je spremna i na kraju osvojila 4. mjesto sa samo nekoliko sekundi zaostatka za postoljem. Tomislav Lončar osvojio je 12. mjesto u kategoriji sport, dok je Antonio Ciler zbog mehaničkih problema (puknuće lanca) ušetao u cilj s biciklom na leđima i osvojio 14. mjesto.

Najmlađi vozač David Repić pokazao je svu raskoš svoga talenta i sjajnom vožnjom u kategoriji juniora stigao na postolje i osvojio svoju prvu srebrnu medalju za klub.  Kako ne bi sve prošlo bez veteranskog štiha pobrinuo se Antonio Vidović koji je u jakoj konkurenciji osvojio 7. mjesto.

čitam...