Vlada nervoza

FOTO Birališta su zatvorena, donosimo prve reakcije iz izbornih stožera u Koprivnici

Naravno da vlada mala nervoza, zbrajaju se glasovi, ne treba stvarati euforiju kako s dobrim, tako i s lošim rezultatima. Prve neslužbene rezultate imamo iz Koprivničkog Ivanca, Kunovca, Goričkog i Botinovca, gdje rezultati su dobri za nas, rekao je Koren.

20:00h
0
Mreža stožer
Stožer Mreže // Foto: Mario Kos

Nakon što su se u 19 sati zatvorila birališta, obišli smo izborne stožere HDZ-a, Mreže, SDP-a te HSS-a u Koprivnici.


Krešimir Papac, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Koprivnice, rekao nam je da su došli u u stožer da sačekaju prve rezultate u 20 sati.

– Ne bih želio prognozirati, mirno i spokojno čekamo. Izlaznost u Koprivnici je nešto veća nego lani, to je iz razloga jer su se ljudi odlučili na promjene. Čim je veća izlaznost to znači da je takva želja prisutna, raduje me što je veća, volio bih da je još veća, no i ovo je već određeni pomak na bolje – zaključio je on.

Dako Koren, aktualni, te Mrežin kanidat za župana stigao je u stožer i rekao da očekuju pobjedu.

– Naravno da vlada mala nervoza, zbrajaju se glasovi, ne treba stvarati euforiju kako s dobrim, tako i s lošim rezultatima. Prve neslužbene rezultate imamo iz Koprivničkog Ivanca, Kunovca, Goričkog i Botinovca, gdje rezultati su dobri za nas – rekao je Koren.

U izbornom stožeru SDP-a kandidat za gradonačelnika Mišel Jakšić i kandidat za župana Slavko Tucaković, još se nisu pojavili, a uskoro donosimo i njihove reakcije.

 

 

čitam...