Osnovna škola Grgura Karlovčana Đurđevac

FOTO Bogat program na proslavi Dana škole

12:08h
0
Proslava dana škole // Foto: djurdjevac.hr

Kao i svake godine 25. svibnja obilježava se dan đurđevačke Osnovne škole Grgura Karlovčana. Brojni su se učenici svojim plesnim točkama, pjesmama i recitacijama predstavili publici.

Ova prilika je iskorištena za dodjelu priznanja i poklona najboljim učenicima koji su sudjelovali na natjecanjima koja su se održavala tijekom ove školske godine.

Uz djelatnike škole, učenike i njihove obitelji proslavi se pridružio i gradonačelnik grada Đurđevca Željko Lacković koji je učenicima i učiteljima čestitao njihov dan, a osvrnuo se i na uspješne rezultate koje su učenici ostvarili na mnogobrojnim natjecanjima.

Naglasio je da su zajednički ciljevi Grada i škole usmjereni stvaranju još boljih uvjeta za što kvalitetnije školovanje naših najmlađih, posebno istaknuvši projekt energetske obnove škole u sklopu kojega će biti obnovljena zgrada škole.

Dodao je kako su do sad obnovljeni sanitarni čvorovi, nabavljena sportska oprema i sprave za dvoranu te je obnovljena nastavna oprema. Uvođenjem pametnih ploča, e-dnevnika i nabavkom dodatnih računala školski sustav dodatno je informatiziran.

Učenici su prezentacijom likovnih i literarnih radova te sportskim aktivnostima upotpunili svečano obilježavanje Dana škole.

čitam...
Loading...