PRVA ŽNL

FOTO Borac poveo, ali Tomislav u nevjerojatnom nastavku zabio četiri komada i jako se približio naslovu prvaka

Fotogalerija donosi atmosferu s velikog derbija odigranog u Drnju.

19:11h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Tehnika i Prekodravac jučer su 20. kolo Prve ŽNL otvorili pobjedama, a ono će se zaključiti današnjim susretima.

U prijepodnevnom terminu igrali su Bratstvo Drava Novigrad Podravski. Domaćin je u Kunovcu pregazio suparnika s 5-1. Hat-trick je postigao Marko Jurčić, dok su po jedan dodali Dejan Slijepčević i Kristijan Dominović. S druge strane strijelac je bio Dejan Šimek.

Svakako najzanimljiviji susret koji bi uvelike mogao odrediti ukupnoga pobjednika igrao se u Drnju između domaćeg Tomislava Borca. Do ovoga kola bodovna razlika između ovih dviju ekipa iznosila je šest bodova. Današnjim uvjerljiv rezultatom 4-1 za Tomislav razlika je povećana na devet čime je napravljen veliki korak prema osvajanju naslova prvaka. Imbriovčani su poveli, ali ih je domaći sastav u drugome dijelu čak četiri puta natjerao na vađenje lopte iz mreže. Time su napravili veliki korak prema osvajanju naslova prvaka.

U sjeni velikoga derbija ostala je zanimljiva utakmica Lipe i Osvita u kojoj je pobjeda pripala sastavu iz Đelekovca s 0-1.

Mladost je u Molvama ugostila Tomislav-Radnik i obranila sva tri boda, pobijedivši 3-1.

Preostali susret bio je iznimno važan gledajući borbu za opstanak. Sučelili su se Kalinovac Sloga, a konačni rezultat glasi 1-0.

Fotogalerija donosi atmosferu s velikog derbija odigranog u Drnju.

Prva ŽNL, 20. kolo, subota/nedjelja:

Bratstvo – Drava NP 5-1
Lipa – Osvit 0-2
Mladost M – Tomislav-Radnik 3-1
Tomislav – Borac 4-1
Kalinovac – Sloga 1-0