1. i 2. ŽNL

FOTO Borac u zadnjoj minuti iščupao bod iz Dravinog travnjaka, Kunovec upisao pobjedu, Lipa zakazala kod kuće

18:54h
0
Foto: Matija Gudlin
Šepec, zeleni dres // NK Drava Novigrad Podravski - NK Borac Imbriovec // Foto: Matija Gudlin

U perjanici županijskog nogometa, Prvoj ŽNL, danas su odigrani zakazani susreti. Jučer je legradski Graničar dočekao Molve na svom terenu i slavio rezultatom 1-0.

U Miklinovcu su se sastali istoimeni domaćin i đelekovečki Osvit. Kao bolji iz ovog susreta dvije momčadi iz sredine tablice izašao je Miklinovec s 2-0.

Drnjanski Tomislav gostovao je kod Tomislav-Radnika u Sv. Ivanu Žabnom, a tamo je nakon 90 minuta rezultat bio 1-1. Novigradska Drava ugostila je vodeći Borac na svom terenu i umalo došla do velika tri boda zahvaljujući umijeću Horvatinovića, no Borac je u zadnjoj minuti uspio iščupati bod, zabio je Ivandija, te je završilo 1-1.

U Peterancu su snage odmjerili Panonija i Kalinovac, završilo je 1-0 za domaćina, dok su u Koprivničkom Ivancu zaigrali Sloga i kunovečko Bratstvo, a gosti su odnijeli sva tri boda s 1-3.

Ferdinandovac je na svom terenu dočekao Prekodravac iz Ždale i opravdao ulogu favorita pobjedom od 1-0 golom Ivana Turkovića.

Prva ŽNL, 14./15. travnja, 16 sati

Graničar L – Mladost-Molve // subota, 1-0
Tomislav-Radnik – Tomislav D 1-1
Miklinovec – Osvit 2-0
Sloga KI – Bratstvo 1-3
Drava NP – Borac 1-1
Panonija – Kalinovac 1-0
Ferdinandovac – Prekodravac 1-0

U Drugoj ŽNL jučer su odigrana dva susreta. Tehnika je kod kuće remizirala s Fugaplastom 1-1, dok su u Torčecu igrali Podravec i Starigrad. Njihov dvoboj završio je 1-0.

Na nedjeljnom programu prvi je bio susret Hrvatskog Bojovnika i Reke koji je završio pobjedom gostiju 4-6. Posljednjeplasirani GOŠK ugostio je vojakovečku Viktoriju i s njome odigrao 1-1.

Vodeća Lipa nije opravdala je ulogu favorita protiv glogovečkog Rudara te su samo remizirali 1-1, dok je Omladinac iz Herešina kod kuće slavio s 3-0 protiv Prugovca.

Derbi drugoligaških Mladosti, one iz Koprivničkih Bregi i one iz Sigeca nakon 90 minuta završio je rezultatom 1-1.

Druga ŽNL, subota/nedjelja, 16 sati

Tehnika – Fugaplast 1-1
Podravec – Starigrad 1-0
Hrvatski Bojovnik – Reka 4-6
GOŠK – Viktorija 1-1
Lipa – Rudar G 1-1
Mladost KB – Mladost S 1-1
Omladinac H – Prugovac 3-0

Loading...