održana skupština

FOTO Božidar Štubelj novi je predsjednik Udruge umirovljenika i starijih osoba

Podijeljena su i priznanja članovima koji su ostvarili sportske uspjehe. Uz to, dosadašnjem predsjedniku Udruge Ivanu Matušinu uručeno je posebno priznanje za višegodišnji rad i status počasnog doživotnog predsjednika Udruge.

15:16h
0
Sa skupštine // Foto: križevci.hr

Božidar Štubelj novi je predsjednik Udruge umirovljenika i starijih osoba iz Križevaca.


Odlučeno je to na održanoj godišnjoj skupštini.

Osim toga, na Skupštini je podneseno i izvješće o radu u kojem su predstavljene brojne provedene aktivnosti kao i podaci o broju umirovljenika u Gradu Križevcima kojih je krajem prošle godine bilo 5188.

Također, podijeljena su i priznanja članovima koji su ostvarili sportske uspjehe. Uz to, dosadašnjem predsjedniku Udruge Ivanu Matušinu uručeno je posebno priznanje za višegodišnji rad i status počasnog doživotnog predsjednika Udruge.

Prisutni su bili Josip Kovačić, predsjednik Matice umirovljenika Hrvatske, predsjednik Saveza udruge umirovljenika Koprivničko-križevačke županije Franjo Zirdum, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.

Također, Jelena Plavšić te zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško koji je pri tome naglasio kako vjeruje da će suradnja Grada i Udruge Matice umirovljenika biti i bolja nego do sada.

Obratio se i novoizabrani predsjednik Božidar Štubelj, zahvalivši svima na izboru, a posebno dosadašnjem predsjedniku Matušinu na svemu što je činio za Udrugu.

Skupštini su prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti mr.sc. Mladen Tenodi, tajnik Matice umirovljenika Hrvatske Ivan Banek te ostali gosti i uzvanici.

čitam...