Rokovo

FOTO Na Bregima se uživalo u pjesmi, druženju, proštenju i domaćim proizvodima

12:08h
0
Foto: koprivnicki-bregi.hr

Tradicionalna proslava Rokova na Brege je ponovno privukla brojne mještane i njihove goste, a sadržaji su bili još bogatiji.

Jučer je u Koprivničkim Bregima, već tradicionalno i dosta veselo proslavljeno ovogodišnje Rokovo, Dan općine Koprivnički Bregi, a održan je i treći po redu Rokovski sajam koji je na Brege privukao brojne zainteresirane posjetitelje.

Povodom Rokova održano je tradicionalno Rokovsko proštenje te druženje uz pjesmu i ples, a u ponudi se našlo za svakoga ponešto.

Treći pak po redu Rokovski sajam organiziran je u suradnji Općine i LAG-a PODRAVINA, a sama ideja za njegovu organizaciju proizašla je iz želje i potrebe povezivanja proizvođača s krajnjim potrošačima, kako s područja općine Koprivnički Bregi tako i s područja cijelog LAG-a PODRAVINA.

Sajam je otvorio načelnik Općine, Mario Hudić te je svima okupljenima zahvalio na dolasku i zaželio im da se ugodno provedu u Koprivničkim Bregima.

Proizvođači su tako još jednom dobili priliku na štandovima izložiti svoje domaće proizvode, a posjetitelji su pak iste te proizvode mogli razgledati, kušati i naravno, ukoliko su im se svidjeli, i kupiti.

Na sajmu su izlagali: OPG Katarina Grčić, OPG Krunoslav Kranjec, Domaća radinost Zorica Vidaković, OPG Vesna Pintar, Rukotvorine od drveta Stjepan Kuhar te Udruga KLAHYPO.

čitam...