-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROJEKT

FOTO Brižne žene Podravske dobile bicikle kojima će brže i lakše obilaziti potrebite
F

S radom su krenule još u siječnju ove godine i brinu o ukupno 48 krajnjih korisnika pomoći u kući.

Ne propustite

U sklopu projekta Brižne žene Podravske žene zaposlene na projektu jučer su preuzele svoje bicikle koji su financirani iz sredstava Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, kako bi nastavile brže i lakše obilaziti svoje korisnike.

- Oglas -

S radom su krenule još u siječnju ove godine i brinu o ukupno 48 krajnjih korisnika pomoći u kući. Pomažu im u obavljanju kućanskih poslova, održavanju osobne higijene, dostavi lijekova, plaćanju računa te im pružaju podršku kroz razgovore i druženje.

Općinski načelnik Općine Kalinovac Danijel Zvonar, u suradnji s Policijskom postajom Đurđevac pozvao je policijske službenike kako bi obavili registraciju nabavljenih bicikala. Osim registracije i savjeta kako što sigurnije biciklima upravljati u prometu, policijski službenici opremili su žene i s reflektirajućim trakama i reflektirajućim navlakama za špice na biciklu kako bi bile vidljivije drugim sudionicima u prometu te tako povećale svoju sigurnost jer će upravo na biciklima provesti dio radnog vremena.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti