pukla cijev

FOTO Brojni Koprivničanci satima bez vode

13:00h
0
Radovi na puknuću cijevi // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija radovi // Foto: Matija Gudlin

Došlo je do puknuća PVC cijevi koja opskrbljuje Ulicu Tina Ujevića. Dečki su izašli na teren rano ujutro i kvar bi trebao svaki čas biti saniran i u potpunosti uklonjen, kazao je Josip Pobi, direktor Koprivničkih voda.

Mještani Ulice Tina Ujevića na Vinici u Koprivnici od ranog jutra muku muče s vodom.


Marija Sučić // Foto: Matija Gudlin
Marija Sučić // Foto: Matija Gudlin

– Ujutro sam se probudila i otišla u kupaonu i imala sam što za vidjeti. Nije bilo vode. Uplašila sam se da je možda nešto kod nas puknulo od smrzavanja, ali bilo mi je čudno jer je već bilo jako hladno i ništa se takvo nije dogodilo – rekla je Marija Sučić.

Objasnila je kako joj to zapravo i ne predstavlja neki veliki problem jer joj je kuma donijela vode u boci za pripremiti ručak, a suđe će, kaže staviti u perilicu i uključiti kada dođe voda.

I njena susjeda Nada se snašla. Prijateljica koja ima bunar donijela joj je vode kako bi mogla nešto skuhati.

– Majstori su došli rano ujutro i popravljaju cijelo vrijeme – dodala je.

Od njenog susjeda Darka doznajemo da je vode nestalo sinoć oko 1:30. I on je izuzetno zadovoljan brzinom kojom su majstori izašli na teren.

– Došlo je do puknuća PVC cijevi koja opskrbljuje Ulicu Tina Ujevića. Dečki su izašli na teren rano ujutro i kvar bi trebao svaki čas biti saniran i u potpunosti uklonjen – kazao je Josip Pobi, direktor Koprivničkih voda.

čitam...