TOUR OF CROATIA U KOPRIVNICI

FOTO/VIDEO Brojni navijači bodrili izdržljive i brze bicikliste

15:22h
0
Tour of Croatia, biciklistička utrka prošla kroz Podravinu // Foto: Matija Gudlin
Tour of Croatia, biciklistička utrka prošla kroz Podravinu // Foto: Matija Gudlin

U samom središtu Koprivnice poseban doček za 168 biciklista pripremili su članovi Old timer kluba “Biciklin”.

Sudionici biciklističke utrke “Tour of Croatia – Race through natural beatuy“, jednog od najznačajnihih ovogodišnjih sportskih događaja u Hrvatskoj, velikom brzinom prošli su danas kroz Podravinu i Koprivnicu, ispraćeni mnoštvom gledatelja usprkos relativno lošim vremenskim prilikama i hladnom vremenu. Impresivnu kolonu pratila su brojna vozila s rezervnim biciklima, te hitna pomoć i policija, a sve je nadzirao i helikopter.

Biciklisti su krenuli iz Osijeka, u prvoj etapi idu prema Varaždinu, a tijekom utrke koja traje do 24. travnja proći će cijelu Hrvatsku.

U samom središtu Koprivnice poseban doček za 168 biciklista pripremili su članovi Old timer kluba “Biciklin”, koji su ih na putu prema Varaždinu pozdravili trubljenjem i skandiranjem, dok podrške nije nedostajalo ni od građana koji su utrku promatrali duž čitave trase na području grada.

Tour of Croatia događanje je kojem je sportska arena zapravo cijela Hrvatska. Utrka se održava na trasi dužoj od tisuću kilometara, a prolazi kroz 12 gradova domaćina i 10 županija, te ukupno više od sto raznih mjesta.

 

čitam...