Podravski motivi

FOTO Brojni posjetitelji za vikend uživali u bogatim događanjima

09:31h
0
Podravski motivi
Izložba kolača // Foto: Ivan Brkić

U gradskom parku održala se prodajna izložba kolača udruga žena te Dolcelina radionica Bijeli foundant.

Zadnji dan ovogodišnjih Podravskih motiva počeo je u 9 sati ujutro Svetom misom u crkvi Sv. Nikole, nakon čega se u gradskom parku održala prodajna izložba kolača udruga žena te Dolcelina radionica Bijeli foundant.

Klinci su opet cijeli dan uživali u Lino igraonici, a dvije iste nogometne ekipe naifcov u 15 sati odigrale su finale Europskog prvenstva naifcov vu nogometu.

Jučer su se koncerti održavali na dvije lokacije, pa su tako na gradskom paviljonu od 17 sati nastupili KUD Zvirišče Šemovci, pjevački zbor kluba za starije Mariške i KUD Sloga, a na glavnoj pozornici od 19 sati nastupili su Folklorni ansambl Koprivnica i KUD Sloga.

Podravski motivi službeno su zatvoreni u 20.45, a nakon toga nastupile su popularne koprivničke Cure iz centra.

– Izuzetno smo zadovoljni s ovogodišnjim Podravskim motivima. Gradski park potvrdio se kao odlično mjesto za organizaciju manifestacije ovog tipa, posebice kada je bilo jako vruće. Interes izlagača bio je velik, primjerice na izložbi kolača sudjelovao je rekordan broj od čak 31 udruga žena. Tradicionalno podržali su nas i brojni partneri među kojima posebno mjesto ima Podravka koja je posjetitelje počastila svojim novitetima na otvaranju manifestacije te pripremila Mega Dolcela tortu koja je planula za manje od sata vremena – istaknuo je direktor TZ grada Renato Labazan.