žnl

FOTO Brojni županijski klubovi krenuli s pripremama za proljetni dio sezone, neki s novim igračima, a neki s novim trenerom

Promjena na trenerskoj poziciji dogodila se u Tehnici koju je prije nekoliko dana napustio trener Knapić kako bi preuzeo trećeligaša Koprivnicu.

10:00h
0

Velika većina klubova koji se natječu u Prvoj ŽNL i ostalim ligama ovog su vikenda krenuli s pripremama za proljeće. Svima je cilj spremiti se što je bolje moguće i ostvariti bolje rezultate kako bi konačan plasman bio što bolji.

Iako su postroženi uvjeti pod kojima se transfer nekog igrača može dogoditi to ne znači da transfera nije bilo. Dapače, imbriovečki Borac doveo je tri nova imena, radi se o Šepecu, Matijašecu i Josipu Salajcu. Isto tako, promjena je bilo i u redovima Kormorana. Nova imena u Legradu su Bartolić, Bečeić i Zemljak, dok je klub napustio Šokec.

Promjena na trenerskoj poziciji dogodila se u Tehnici koju je prije nekoliko dana napustio trener Knapić kako bi preuzeo trećeligaša Koprivnicu. Na njegovo mjesto došao je Tomo Čiković, a stigao je iz golskog Fugaplasta.

Što se tiče prijateljskih pripremnih utakmica, Tehnika će igrati protiv Mladosti iz Kloštra Podravskog, Ferdinandovca, Đurđevca, Panonije i Tomislav-Radnika. Borac nastavlja s praksom odigravanja puno utakmica pa će tako formu brusiti protiv đurđevačkog Graničara, Bratstva iz Kunovca, Zeline, Drave iz Donjeg Miholjca, Varteksa, sigečke Mladosti, kloštranske Mladosti i Rudara iz Glogovca.

čitam...
Loading...