PREGLEDALI SU PROSTORE

FOTO Budući stanari posjetili bivšu zgradu MUP-a u Đurđevcu, evo kako napreduje obnova

Vrijednost projekta jest 7.420.747,61 kuna

10:25h
0
Foto: Grad Đurđevac

Nastavljaju se radovi na energetskoj obnovi bivše zgrade MUP-a u Đurđevcu. Krenuli su prošle godine, a trenutno se radi na fasadi, nakon čega slijedi postava poda i soboslikarski radovi.


Radove su obišli gradonačelnik Hrvoje Janči, županijska pročelnica Marina Horvat, predstavnici županijskih službi i ispostava iz Đurđevca, načelnik Policijske postaje Đurđevac Marijan Slaviček, djelatnici Policijske postaje te pročelnik Upravnog odjela za prostorno planiranje, uređenje i komunalne djelatnosti Dejan Đud.

Pregledali su prostore te, prema pisanju gradskih stranica, kazali kako će im novi prostor olakšati rad. Podsjetimo, u zgradi će biti smještene sve gradske službe i ostale službe za rad s Đurđevčanima.

– Ovo je još jedan projekt koji dokazuje da se u Đurđevcu ozbiljno radi i planira. Zasad nas vremenske prilike dobro služe, vjerujem da ćemo i ovaj projekt završiti u roku. Nakon što završe radovi na energetskoj obnovi zgrade, zajednički ćemo raspisati javnu nabavu za nabavu opreme i namještaja kako bi svi uredi u zgradi dobili novi namještaj i bili jednoobrazno uređeni – rekao je Janči.

Vrijednost projekta jest 7.420.747,61 kuna, od čega 2.326.047,25 otpada na sredstva Europske unije, 1.479.163,16 kuna čini novac Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, a ostatak dolazi iz gradskoga proračuna.

čitam...