stand up LAJNAP

FOTO Četiri komičara i ePodravina nagrađuju vas ulaznicama za predstavu BEST OF

14:59h
0
Pripremite se za najsmješniji dan u godini // Foto: privatna arhiva

Sa svojom BEST OF predstavom duhoviti četvorac nastupa u petak, s početkom u 20 sati u Domu mladih. Svoj show u Koprivnici dečki su nazvali Volare sezona 01 epizoda 00 Best of the best.

Koprivnica će pamtiti 20. siječnja kao najsmješniji dan u godini, obećanje je LAJNAP ekipe, četvorice talentiranih komičara, dobitnika Akademijine nagrade za najjače fore ikada.


Naime, u petak duhoviti četvorac nastupa sa svojom BEST OF predstavom, s početkom u 20 sati u Domu mladih. Svoj show u Koprivnici dečki su nazvali Volare sezona 01 epizoda 00 Best of the best.

Ne postoji nešto poput Oscara za stand up, ali kad bi postojao, Aleks Curač-Šarić, Tomislav Koza Kozačinski, Vlatko Štampa i Goran Vugrinec Goc sigurno bi bili ponosni vlasnici.

Dečki opisuju LAJNAP kao zajednički stand up projekt, kroz koji se mogu izraziti i svakodnevnici dati jednu novu, drugačiju perspektivu.

Njihova je poruka da su problemi, pitanja i sve one naizgled nebitne sitnice koje čine život, zapravo, smiješni i zabavni.

Ova četvrorka nasmijat će vas do suza // Foto: privatna arhiva

Lajnapovci su očito pogodili recept za odlično zabavu jer su u svega par mjeseci postojanja rasprodali sve svoje predstave, a karta više uvijek se traži.

Ne propustite stoga njihov nastup u Domu mladih Koprivnica gdje će vas punih 90 minuta nasmijavati i zabavljati sa svojim najjačim forama.

Tim povodom komičari i ePodravina daruju vam dva puta po dvije ulaznice, a na vama je samo da u komentarima pod našom objavom na Facebooku tagirate osobu koju ćete povesti sa sobom i stisnete like pod objavu, odnosno članak. Biramo na temelju slučajnog odabira.

U pretprodaji ulaznice se mogu kupiti u Le Petitu i KKC-u Pixel po cijeni od 40 kuna, a na ulazu za 50 kuna.

Stand up u ležećem položaju // Foto: privatna arhiva

čitam...