Situacija sada pod kontrolom

FOTO Kroz cijeli grad iz automobila curilo motorno ulje, ujutro su prometnice bile klizave i potencijalno opasne

14:43h
0
Ulje na cesti // foto: čitatelj
Foto: čitatelj

“Pauk” je ujutro prevozio osobni automobil po gradu, do Koprivnicaparkinga te je za sobom ostavljao trag motornog ulja. No, nadležne su službe od jutra na mjestu događaja i situacija se polako vraća u normalu.

U redakciju nam se javio zabrinuti čitatelj, koji je na prometnicama Koprivnice snimio neuobičajeni prizor.

Naime, pratio je pauk vozilo koje je kroz grad, od Ulice Hrvatske državnosti prevozilo osobni automobil sve do Koprivnicaparkinga, koji se nalazi u Ulici Gornji Banovac 19, a koje je pritom za sobom ostavljalo trag motornoga ulja.

Iz Policije su nam rekli kako su o ovoj neobičnoj nezgodi još jutros dobili dojavu te su odmah kontaktirali Komunalac i prometnog redara te je situacija trenutno pod kontrolom.

Nema nikakve opasnosti za sudionike u prometu, jer su naši prometni policajci kao i nadležne službe odmah izašli na mjesto događaja kako bi se ulje uklonilo. To nije moguće napraviti odjednom, nego se u nekoliko faza preko mrlje posipa pijesak. Kasnije će se čistačem za ceste preći preko mrlja, kako bi se svo ulje do kraja uklonilo – objasnili su nam iz Policijske postaje te potvrdili da je ulje curilo upravo iz već spomenutog pauk vozila.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW