GODIŠNJA SKUPŠTINA

FOTO Članovi DVD-a Starigrad u prošloj su godini napravili puno toga, a spremni su i planovi za ovu

Predsjednik društva Željko Cvrtila zahvalio je na pomoći i podršci koju društvo ima od Grada Koprivnice, dok je gradonačelnik Mišel Jakšić pohvalio njihov rad.

08:36h
0
Foto: VZG Koprivnica

Dobrovoljno vatrogasno društvo Starigrad u subotu je održalo 21. godišnju skupštinu. Zapovjednik DVD-a Hrvoje Blažeković u izvješću je kazao kako članovi prošle godine odradili 800 radnih sati u aktivnosti starogradskih vatrogasaca, što podrazumijeva treninge, natjecanja, vježbe i osposobljavanja.

Također, uredili su spremište i okoliš, ponovno organizirali pokaznu vježbu te imali intervencije zbog kišne bujice u Jagnjedovcu i pada stabla u Starigradu. Ujedno su izneseni planovi za tekuću godinu. Među njima su adaptacija i nadogradnja spremišta te želja za nabavom nove opreme, provođenjem edukacije, organizacijom vježbi i odlaskom na natjecanja.

Predsjednik društva Željko Cvrtila zahvalio je na pomoći i podršci koju društvo ima od Grada Koprivnice, dok je gradonačelnik Mišel Jakšić pohvalio njihov rad koji im je donio Plaketu grada. Dodajmo kako se čestitkama pridružio i predsjednik koprivničke Vatrogasne zajednice Ivan Golubić.