svečano i veselo

FOTO Članovi Kluba liječenih alkoholičira Koprivnica, na godišnjoj skupštini predstavili svoje radove

Tako su na skupštini bili izloženi radovi koje su članovi KLA Centra Koprivnica izradili u sklopu svojih redovnih aktivnosti

11:41h
0

U Društvenom domu na Vinici u subotu je održana je 49. godišnja skupština Kluba liječenih alkoholičara Centar Koprivnica.

Zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec u svom obraćanju istaknula je važnost djelovanja Kluba te čestitala članovima što su uspjeli u borbi protiv alkoholizma i tako sebi te članovima svoje obitelji osigurali sretniju i ljepšu budućnost.

Svečanosti programa doprinijeli su članovi Kluba pjevačka sekcija te mlada glazbenica Tara Knežević. Godišnja skupština bila je prilika za predstaviti rezultate rada Kluba i ono važnije sve aktivnosti koje članovi provode.

Tako su na skupštini bili izloženi radovi koje su članovi KLA Centra Koprivnica izradili u sklopu svojih redovnih aktivnosti. Isti su se mogli kupiti, a sva sredstva od prodaje namijenjena su za rad Kluba.

Skupštini su uz članove, njihove obitelji, prijatelje i liječnike prisustvovali Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika i Ratimir Ljubić, zamjenik župana.

čitam...