-5.6 C
Koprivnica
Srijeda, 8. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
javni poziv

FOTO Članovi odbora promovirali program Mladi: snaga zajednice
F

Ne propustite

Vjekoslav Đukin, Ines Herceg, Mateja Krvar i Marko Stričević govorli su o tehničkim uvjetima koje skupine moraju zadovoljiti, kakvi projekti se neće financirati, što je to društvena inovacija, na koji se način prijaviti i slično.

Članovi koprivničkog odbora Mladi: snaga zajednice predstavili su u nedjelju javni poziv za projekte usmjerene neformalnim skupinama mladih.

- Oglas -

Tom prilikom Vjekoslav Đukin, Ines Herceg, Mateja Krvar i Marko Stričević govorli su o tehničkim uvjetima koje skupine moraju zadovoljiti, kakvi projekti se neće financirati, što je to društvena inovacija, na koji se način prijaviti i slično.

Objasnili su kako je poseban naglasak stavljen na razvijanje društvenog poduzetništva.

Dan ranije, u subotu, s ciljem što bolje promocije, članovi odbora družili su se s građanima i fotografirali ih s natpisom Ja sam/Mi smo snaga zajednice.

- Oglas -

Program Mladi: snaga zajednice provodi se u pet hrvatskih gradova. Na javni poziv mogu se prijaviti neformalne od najmanje petero mladih osoba starosti od 17 do 30 godina, a koji žele riješiti neki društveni problem u gradu Koprivnici. Nakon Tvornice ideja, jednodnevnog događanja na kojem će članovi odbora sa skupinama raditi na njihovim projektnim prijedlozima, bit će izabrana dva najbolja projekta ukupne vrijednosti 40.000 kuna.

Sve informacije dostupne su na službenim gradskim internetskim stranicama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šokantne slike

[FOTO] UZNEMIRUJUĆE Nepoznati monstrum psu u nozi probušio rupu i kroz nju provukao lanac

Uznemirujuće i krajnje šokantne fotografije stižu iz varaždinske Udruge za zaštitu životinja Spas, čiji su djelatnici prije nekoliko dana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti