HUMANITARNO

FOTO Članovi Rotora uručili vrijedne donacije Udruzi Šegrtsko srce te primljeni kod gradonačelnika

Druga donacija istoga iznosa ići će mažoretkinjama u Čazmi.

09:48h
0
Foto: Grad Koprivnica

Svečani prijem kod gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića za članove Biciklističkog kluba Rotor održan je jučer.

Inače, ukupno 14 članova kluba već je krenulo na tradicionalnu humanitarnu biciklističku vožnju duljine 480 kilometara. Zajedno s kolegama biciklistima iz Austrije, Italije, Mađarske i Engleske krenuli su putem Čazme, Samobora i Postojne, pa do Novigrada u Istri.

– Možemo zaista biti sretni i ponosni što u našem gradu imamo ovakve ljude poput vas koji kroz sport prenose ime naše Koprivnice. I ne samo to. Pokazujete svoju humanu stranu i primjer ste ostalima kako bi to trebalo biti u svakodnevnom životu. Želim vam da uživate u svakom prijeđenom kilometru kojeg ste si zacrtali, naravno bez ozljeda, tehničkih kvarova i ostalih nepredvidivih situacija te da nam se vratite ispunjenih srca i s dobrim pričama – rekao je gradonačelnik, a prenijele službene stranice Koprivnice.

Predsjednik Rotora Hrvoje Tisaj prikupljenu donaciju u iznosu od deset tisuća kuna uručio je predsjedniku Udruge Šegrtsko srce Tomislavu Terstenjaku, ujedno školskom pedagogu u koprivničkoj Obrtničkoj školi. Druga donacija istoga iznosa ići će mažoretkinjama u Čazmi.

čitam...