FOTO Članovi udruge Mali princ lipanj obilježili raznim izletima od Zagreba do Otrovanca

Posebno su ih se dojmile ljame, jeleni lopatari, magarci, konji, svinje mangulice, ovce, kunići, patke i guske, ali i jedna kornjača.

08:20h
0
Foto: Mali princ
Foto: Mali princ

U protekla dva tjedna članovi Udruge Mali princ iskoristili su lijepo vrijeme za nekoliko izleta. Taku su posjetili Zagrebačko kazalište Žar ptica i pogledali zanimljivu kazališnu predstavu Dnevnik Pauline P.

Posjetili su i Sunčano selo, predivno imanje koje se nalazi na obroncima Bilogore, u selu Jagnjedovec gdje su se upoznali s najvećom privatnom etnografskom zbirkom građevina, strojeva, alata, uporabnih i ukrasnih predmeta s početka 20. stoljeća. Prilikom posjeta Zlatnom klasu Otrovanec upoznali su stare zanate i  iskušali se u jahanju. Posjet Bakovčicama bila je prilika za uživanje u predivnoj prirodi Jastrebovog vrha gdje su ih posebno oduševile raznolike životinje koje su ondje našle dom, a posebno su ih se dojmile ljame, jeleni lopatari, magarci, konji, svinje mangulice, ovce, kunići, patke i guske, ali i jedna kornjača.

Ovi izleti članova Udruge omogućeni su odobrenim projektima Ministarstva znanosti i obrazovanja i Zaklade Hrvatska za djecu, a koji imaju za cilj pridonijeti povećanju socijalne uključenosti i integraciji u život zajednice djece i mladih s intelektualnim teškoćama te time poboljšati kvalitetu njihova života i života njihovih obitelji.

Foto: Mali princ
Foto: Mali princ
Foto: Mali princ
Foto: Mali princ

čitam...
Loading...