USUSRET BLAGDANIMA

FOTO Članovi Županijske skupštine, saborski zastupnici, gradonačelnici, načelnici i ravnatelji okupili se na županovu prijemu

Naša je uloga kroz programe i projekte poticati razvoj svih krajeva županije i u tome smo i ove godine uspjeli na dobrobit naših sugrađana, kazao je Koren.

09:21h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Dom za starije i nemoćne ugostio je jučer prijem župana Koprivničko-križevačke županije Darka Korena i predsjednika Županijske skupštine Željka Pintara za članove skupštine, saborske zastupnike, gradonačelnike, načelnike i ravnatelje županijskih ustanova. Koren je okupljenima zahvalio na dosadašnjoj suradnji, istaknuvši kako je mnogo planova ispunjeno.

– Naša je uloga kroz programe i projekte poticati razvoj svih krajeva županije i u tome smo i ove godine uspjeli na dobrobit naših sugrađana. Mogu kazati kako smo tijekom godine djelovali u tolerantnom ozračju bez obzira na različita politička opredjeljenja i stoga zahvala svima koji su prihvatili politički dijalog koji nije izlazio van okvira. Realizirali smo sve što smo planirali, a usvojili smo i proračun za iduću godinu koji sadrži ambiciozne projekte – kazao je župan, a prenijele županijske stranice.

Pintar je, potom, istaknuo kako mu je drago što je rad protekao u skladnom okruženju i suradnji.

– Odluke koje smo donijeli su išle u prilog žiteljima županije, a brinuli smo jednako o potrebama svih dobnih skupina – dodao je Pintar.

čitam...
Loading...