POBJEDNICA NATJEČAJA

FOTO Crtež Lare Bakovljanec, učenice PŠ Reka, osvojio žiri te će krasiti ograničeno pakiranje mlijeka

Lara je za natječaj napravila dva likovna rada, no kako se morala odlučiti samo za jedan odabrala je kravice susjede Petre koje često škicne i s njima se podruži u slobodno vrijeme. I ostali učenici iz razreda bili su vrijedni, a njihovi radovi maštoviti, veseli, poručuju iz škole.

09:23h
0
Foto: dukat.hr

Volim mlijeko naziv je likovnog natječaja kojega je povodom Svjetskog dana školskog mlijeka raspisao Dukat mliječna industrija d.d.


Djeca su pokazala kreativnost, stvorivši radove koji bi krasili pakiranja mlijeka. U konkurenciji 3300 radova iz 178 škola, izabrana su četiri najbolja crteža. Učenica 4. razreda Područne škole Reka Lara Bakovljanec osvojila je žiri.

– Lara je za natječaj napravila dva likovna rada, no kako se morala odlučiti samo za jedan odabrala je kravice susjede Petre koje često škicne i s njima se podruži u slobodno vrijeme. I ostali učenici iz razreda bili su vrijedni, a njihovi radovi maštoviti, veseli – poručuju iz škole.

Zahvaljujući crtežu koji će se od proljeća krasiti ograničeno izdanje pakiranja Dukatova mlijeka, Lara, njezini roditelji i razred, ravnateljica Gordana Gazdić Buhanec, učiteljica Mirela Štragelj i učiteljica te mentorica Ivana Zrinjski proveli su predivan dan u Muzeju suvremene umjetnosti.

čitam...