USPJEŠNO

FOTO Crveni križ humanitarnom akcijom prikupio stotinu kilograma prehrambenih namirnica

Zahvaljuju se svima koji su podržali akciju.

15:05h
0
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Koprivnički Crveni križ proveo je danas u KTC-u još jednu uspješnu akciju prikupljanja donacija. Vrijedni volonteri dijelili su letke s popisom potrebnim namirnica i prikupljali donacije.

Ukupno su prikupili 110 kilograma prehrambenih namirnica i 14 komada higijenskih potrepština. Sve donacije bit će podijeljene korisnicima Socijalne samoposluge gdje se jednom tjedno kroz čitavu godinu, pozivaju obitelji s područja Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

Iz Crvenog križa zahvaljuju se svima koji su podržali akciju. Donacije se mogu izvršiti i naknadno na način da se donesu u prostorije organizacije, Braće Radić 7. Akcija prikupljanja donacija organizirana je u sklopu projekta Volimo volontiranje financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.), a provodi se od 1. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole Đuro Ester, Braća Radić i Antun Nemčić Gostovinski te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar.

Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica