15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 22. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Socijalna samoposluga

FOTO Crveni Križ Koprivnica u novoj akciji prikupljanja donacija skupio čak pola tone hrane
F

U sklopu Tjedna Crvenog križa.

Ne propustite

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, kao i svake godine, u Tjednu Crvenog križa intenzivno prikuplja donacije za svoju Socijalnu samoposlugu. U prva tri dana akcije, njihovi su volonteri u trgovačkim centrima prikupili pola tone hrane.

U Kauflandu su tradicionalno proveli akciju “Vaš dar za pravu stvar”. Ondje su postavljene košare u kojima kupci do nedjelje mogu ostaviti prehrambene proizvode i higijenske potrepštine za Socijalnu samoposlugu. Od subote, 8. svibnja do ponedjeljka, 10. svibnja tamo je prikupljeno više od 400 kilograma hrane i 40-ak komada higijenskih potrepština.

Akcija prikupljanja donacija provedena je u ponedjeljak i u KTC-u. Volonteri su kupcima dijelili letke s popisom potrebnih artikala i preuzimali donacije za Socijalnu samoposlugu. Tamo je prikupljeno oko 100 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i 20 komada higijenskih potrepština.

Iz Crvenog križa zahvaljuju svim donatorima te podsjećaju da svoje donacije uvijek mogu donijeti i u njihovo sjedište u Radićevu 7. Prikupljeni će artikli biti raspoređeni u pakete koji se potrebitima dijele u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno.

Foto: Crveni križ Koprivnica
Foto: Crveni križ Koprivnica
Foto: Crveni križ Koprivnica
Foto: Crveni križ Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

specijalno vozilo

FOTO/VIDEO Testira se mašina koja će glancati žute ploče i ostatak trga, električna je, bešumna i blaga prema tlakavcima

Radovi na Zrinskom trgu u samom su finišu, a nakon što dobije sve dozvole i bude predan na korištenje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti