supernova

FOTO Crveni križ s vrijednim volonterima prikupio razne prehrambene namirnice i higijenske potrepštine

Crveni križ zahvaljuje svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastave pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija.

10:56h
0

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je u subotu organiziralo i provelo akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Trgovačkom centru Supernova. Uz veliku pomoć volontera koji su dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca, ukupno je prikupljeno oko 190 kilograma raznih prehrambenih namirnica te 53 komada higijenskih potrepština.


Sve donacije sugrađana, koji su i ovaj put bili široke ruke, biti će podijeljene našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

Crveni križ zahvaljuje svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastave pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovim putem također pozivaju sve one koji žele donirati prehrambene namirnice, ili higijenske potrepštine, a nisu bili u mogućnosti doći u Trgovački centar Supernova, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

čitam...