Složni stanovnici Koprivničko-križevačke županije

FOTO Cure Iz CEntra i prijatelji prikupili 56.480 kuna za pomoć Laticama, Maslačku i Malom princu, evo za što će iskoristiti novac

Kontaktirali smo sve tri navedene udruge kako bi saznali na koji način će utrošiti donirani novac, a organizatori koncerta, Udruga Latice rekli su nam kako novac još nije raspoređen no bit će podjednako raspoređen na sve tri udruge.

10:11h
0
cice

U prepunoj Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica tražilo se mjesto više  na rođendansko – humanitarnom koncertu Cure Iz CEntra i prijatelji, kojemu je uz CICE organizator i Udruga Latice iz Koprivnice, a kako je bilo možete pogledati u našoj fotogaleriji. Kako piše na Facebook stranici Udruge Latice od prodaje ulaznica prikupljeno je 56.480 kuna.

Prihod od prodaje ulaznica raspodijelit će se udrugama za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama s područja Koprivničko-križevačke županije – Udruga Maslačak Križevci, Udruga Mali princ Đurđevac i koprivničkoj udruzi Latice.

Kontaktirali smo sve tri navedene udruge kako bi saznali na koji način će utrošiti donirani novac, a organizatori koncerta, Udruga Latice, rekli su nam kako novac još nije raspoređen no bit će podjednako raspoređen na sve tri udruge.

Udruga Latice donirani novac utrošit će na adaptaciju prostora u Kampusu, Udruga Maslačak Križevci novac će iskoristiti za provođenje programa Poludnevnog boravka, jedan mali dio utrošit će na opremanje prostora udruge, a novac će koristiti i za prijevoz korisnika. Udruga Mali princ iz Đurđevca dobiveni novac također će kao i Maslačak utrošiti prvenstveno na program Poludnevnog boravka, raznorazne popodnevne aktivnosti i radionice za djecu i odrasle, dio novca utrošit će se i na prehranu članova te prijevoz.

– Zahvaljujemo se domaćinu gradu Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu kao i Koprivničko – križevačkoj županiji na podršci koju nam dajete u kontinuitetu. Zahvaljujemo se svim sponzorima što ste pomogli oko ostvarenja ovog prekrasnog događaja. Zahvaljujemo se svim medijima koji su uvijek s nama kad nam je najpotrebnije. Hvala Cicama na inicijativi i velikoj pomoći oko organizacije, hvala vašim prijateljima muzičarima na odazivu – poručili su iz Udruge Latice na svojoj Facebook Stranici.

Podsjetimo, koncert su podržali gradovi Koprivnica, Križevci i Đurđevac te Koprivničko – križevačka županija.