0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NEOBIČAN SUSRET

FOTO Damir kao Djed Mraz: Dijelim bombone da ljude potaknem na radost, veselje i vratim ih u djetinjstvo
F

Djelatnik Komunalca Damir danas se uz svoju redovitu poslovnu obavezu održavanja gradskih ulica na iznenađenje brojnih koji su ga sreli, na kratko prihvatio uloge Djeda Mraza

Ne propustite

Podjela bombona i sitnih darova ovih dana nije rijedak prizor, no ispred koprivničke gradske Tržnice oko podneva nas je dočekao Djed Mraz u jednom sasvim neobičnom izdanju.

Djelatnik Komunalca Damir danas se uz svoju redovitu poslovnu obavezu održavanja gradskih ulica na iznenađenje brojnih koji su ga sreli, na kratko prihvatio posla Djeda Mraza. O svom je trošku napunio crvenu čizmicu bombonima i čokoladicama te njima ponudio sugrađane koje je zatekao na ulici.

– Palo mi je na pamet da ljude potaknem na radost i veselje i možda ih vratim djetinjstvo, meni nije velik trošak, a one koje darujem veseli – rekao je Damir.

Njegovim slatkišima najviše su se razveselili, a tko drugo nego mališani koji su bez ustručavanja prilazili njegovoj čizmici punoj slatkih darova.

Damir
Foto: Ivan Balija
Damir
Foto: Ivan Balija
Damir
Foto: Ivan Balija
Damir
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

5. prosinac

Međunarodni je dan volontera, a osjećaj ispunjenosti zajednički je svima, Sonja Rušak: Volontiranje je dio mene, a velika je sreća i zadovoljstvo znati da...

Ujedinjeni narodi 17. prosinca 1985. godine na svojoj su skupštini proglasili Međunarodni dan volontera, pa se od tada svake...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti