Predizborna kampanja

FOTO Darko Koren proveo prijepodne u druženju s građanima na koprivničkoj tržnici

Želimo nastaviti interaktivnu komunikaciju s ljudima, a ovo je prilika da se to učini na mjestu gdje ih ima najviše, na gradskom trgu i tržnici, pojasnio je župan Darko Koren.

12:55h
0
Foto: Matija Gudlin

Koprivničko-križevački župan Darko Koren (Mreža nezavisnih lista) iskoristio je subotnje prijepodne kako bi se s građanima družio na koprivničkoj Gradskoj tržnici, posjetio prodavače i porazgovarao s prolaznicima o aktualnim temama i pitanjima koja bi mogli imati s obzirom na to da se bliže lokalni izbori.

– Ovo je uobičajena praksa da se vikendom malo predstavimo i pokažemo se građanima koji kroz tjedan dana moraju odlučiti o tome tko će voditi županiju i naše jedinice lokalne samouprave. Želimo nastaviti interaktivnu komunikaciju s ljudima, a ovo je prilika da se to učini na mjestu gdje ih ima najviše, na gradskom trgu i tržnici – pojasnio je župan.

Građani će na birališta izaći 21. svibnja, a Koren je uvjeren da će odabrati njega i njegove suradnike i pokloniti im povjerenje za vođenje županije u naredne četiri godine.

– Optimisti smo, ne bismo inače ni ulazili u izbornu utrku. Smatram da smo u prednosti zbog svega što je iza nas. Nismo u ovome novi, pod time mislim na sebe kao kandidata za župana, mog zamjenika Darka Sobote, predsjednika županijskog HDZ-a, kao kandidata za dožupana i Ratka Ljubića, drugog zamjenika župana, koji je izuzetno ugledna osoba u Koprivnici i autoritet u području obrazovanja na kojemu gradimo dobar dio našeg optimizma – zaključio je Darko Koren.

čitam...
Loading...