najdraže fotke sezone

FOTO Deniss u haljini sezone napravila cijeli photosession i to s kozama! Obožavatelji ju prozvali amazonkom

Sve se odvilo u Golubićima, a Deniss kaže da su joj upravo ovo najdraže fotke s ljetovanja. 

13:30h
0

Deniss Grgić, naša poznata influenserica, svoje je pratitelje na Instagramu iznenadila pozirajući s nikim drugim, nego s kozama!


Deniss je pokazala svoj vedri duh, a nije se sramila ni priznati da kao gradsko dijete nije baš bila u kontaktu s kozama pa je tako  upala u tuđe dvorište s kozama i s njima napravila cijeli photosession.

– Čak i koze na grani znaju kako izgleda must have haljina ljeta 2019 – napisala je ona te dodala kako joj je baka rekla da se čudi kako su koze mirne unatoč jarkoj boji haljine.

Sve se odvilo u Golubićima, a Deniss kaže da su joj upravo ovo najdraže fotke s ljetovanja.

Obožavatelji su ju odmah pohvalili da izgleda kao amazonka, boginja i princeza.

View this post on Instagram

Definitivno meni omiljene fotografije sa ovogodisnjeg ljetovanja…. 💖 U povratku nakon posjeta Kudinog mosta vidjela sam 🐐 ni manje ni vise, koze !!!! 🐐 za djevojcicu koja je odrasla u kvartu dvije minute od trga pjeske, to je jedna divlja i nikako domaca zivotinja, a jos k tome 'kao' pitoma 😂🙈 i tako ide nissa…. prateci koze ne planirano sam zavrsila u dvoristu simpaticnih stanovnika sela Golubići (zadnja kuca u selu.. pa provalija i nakon nje predivan pogled ,( kroz koji dan vise fotki )… stay tuned….) …. oni koji me znaju, znaju da sam otvorena osoba samim time logicno da sam upala u tude dvoriste koje ima dodatno dvoriste s kozama (jer bo ne vidim kozu svaki dan, a kamo li njih 50 😍😱😍😱) … ne pokusavajte kod kuce kako se kaze jer! … Baka je vidjevsi moje djecije odusevljenje rekla da mi koze nece nista, 😂 a tokom mog 30 minutnog boravka u 'divljini' komentirala nesto u stilu "bas cudno sto su mirne… inace bas i ne vole jarke boje" 🙈🙈🙈🙈 #ofcourse cak i koze na grani znaju kako izgleda must have haljina ljeta 2019-e 😂😂😂😂😅🤣

A post shared by 𝐃𝐄𝐍𝐈𝐒𝐒 ɢʀɢɪć 🎠 (@deniss_jo_dena) on

 

čitam...