Dan državnosti

FOTO Diljem županije položeni vijenci u spomen na poginule branitelje

17:27h
0
Obilježen Dan državnosti // Foto: Kckzz.hr

Povodom Dana državnosti čelni ljudi županije i gradova položili su vijence i zapalili svijeće u spomen na poginule branitelje.

Polaganjem vijenaca na Gradskom groblju Pri Svetom Duhu u Koprivnici obilježen je Dan državnosti. Ispred Grada Koprivnice vijence u čast svih poginulih i nestalih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava iz Domovinskog rata položili su nositelj dužnosti gradonačelnika Mišel Jakšić u pratnji potpredsjednika Gradskog vijeća Ernesta Forjana i gradskih vijećnika Željka Vugrinca, Anice Desnice i Miljenka Flajsa.

Vijence su položila i izaslanstva Ureda državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji i županijske udruge stradalnika i branitelja iz Domovinskog rata, MORH-a i MUP-a, i Koprivničko-križevačke županije koje je predvodio župan Darko Koren.

Gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg zajedno sa zamjenikom Ivanom Vukom te predstavnicima braniteljskih udruga proizašlih iz Domovinskog rata, položili su u Perivoju ratnika vijence i zapalili svijeće u spomen na poginule branitelje.

čitam...