Street painting

FOTO Djeca, roditelji, bake i djedovi uživali u bojanju na ulicama

Moglo se i okušati u radu s glinom uz stručnu podršku kipara Željka Petkovića dok su slikarski dio snabdijevanja bojom i savjeta realizirale Marija Kovačić, Maja Novak i Elvira Štabi.

11:33h
0

U sklopu ljeta u Ludbregu održala se manifestacija za mlade pod zajedničkim imenom Summer street fun, koju je priredio grad Ludbreg u suradnji s Turističkom zajednicom grada Ludbrega.

Na središnjem gradskom trgu Likovno udruženje Ludbreg u sklopu toga organiziralo je već tradicionalni STREET PAINTING odnosno crtanje na ulici.

Mnogo djece školske i predškolske dobi odazvalo se, a uživali su u slikanju i crtanju na velikim kartonima s kredama u boji, voštanim pastelama, temperama i flomasterima.

Tematika je bila raznolika, svojstvena djeci, od cvijeća, sunca, kuća, mora do bajkovitih konja i likova. Moglo se i okušati u radu s glinom uz stručnu podršku kipara Željka Petkovića dok su slikarski dio snabdijevanja bojom i savjeta realizirale Marija Kovačić, Maja Novak i Elvira Štabi.

Crtali su svi okupljeni, od djece, roditelja, mladih do djedova i baka.

Ovom manifestacijom želi se pridonijeti kvalitetnom i kreativnom provedenom vremenu s djecom, ali ih potaknuti na stvaranje i likovno izražavanje, koje je uvijek zabavno.

čitam...