LJETO NA ZRINSKOM

FOTO Dječji kreativni kutak zabavio mališane, a sportska zona razgibala rekreativce

Navedeni programi održavat će se svake srijede od danas, pa do 14. kolovoza, od 18 do 20 sati, odnosno od 19 do 20 sati.

21:22h
0
Foto: Ljeto na Zrinskom

Ljeto na Zrinskom nastavlja privlačiti ljudi. Nakon jučerašnjeg kina pod zvijezdama, Koprivničanke i Koprivničanci danas su nastavili uživati u bogatom programu i lijepom vremenu.

Prvi u nizu Dječjih kreativnih kutaka privukao je gomilu mališana koji su kući išli oslikanih lica, što im je omogućio FunStation, te umorni od stalnoga skakanja, popraćenog smijehom i veseljem. Zabavni program održava se u organizaciji udruge K.V.A.R.K. pod nazivom Kufer na Zrinskom. Uz redovne žonglerske radionice i vožnju monociklom, u Kuferu na Zrinskom očekuju vas i tri predstave: Kesten i papaja, Đon kesten i El Eric 2.

Današnji dan, od 19 do 20 sati, rezerviran je i za sportsku Budi FIT zonu koja će ugostiti instruktore pilatesa, aerobika i raznih drugih programa kako bi baš svi mogli s njima vježbati. Cilj ove zone je poticati stvaranje navike vježbanja i zdravog života, a pokrovitelj zone je Sportski centar CERINE. Današnja instruktorica bila je Melita Jug, a program je nosio naziv But Lift.

Navedeni programi održavat će se svake srijede od danas, pa do 14. kolovoza, od 18 do 20 sati, odnosno od 19 do 20 sati.

čitam...
Loading...