dom mladih

FOTO Dječji vrtić Smiješak završnom svečanošću proslavio svoj dan, mališani i odgojiteljice pripremili bogat program

Prije početka programa okupljenim se obratila i ravnateljica Eva Trošelj.

13:44h
0
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr

U koprivničkom Domu mladih, u petak je održana završna svečanost i proslavljen Dan Dječjeg vrtića Smiješak. Bogat program za sve okupljene pripremili su mališani i odgojiteljice skupina Cvjetići i Bubamare.

Ispred Grada Koprivnice svečanosti je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

– Zahvalila bih prvo obitelji Dolenec koja je prije 21 godinu imala  jako puno hrabrosti i viziju da otvore naš vrtić Smiješak. Također zahvaljujem sadašnjem vodstvu Dječjeg  vrtića Smiješak što se uključuje u sve aktivnosti našega grada, u sve manifestacije. Zahvaljujem i roditeljima koji daju veliku  podršku vrtiću. U krajnjoj liniji roditelji su oni koji su sa punim povjerenjem dali u ruke našim odgajateljicama ono što im je najvrednije u životu, a to su njihova djeca.  – rekla je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec  i zaželjela Dječjem vrtiću “Smiješak” još puno uspjeha u daljnjem radu.

Prije početka programa okupljenim se obratila i ravnateljica Eva Trošelj.

– Kažu da su djeca knjige koje čitamo i u koje trebamo pisati. Uvažavajući tu spoznaju, nastojimo, trudimo se i želimo život u Smiješku organizirati tako da djeca u redovnom programu te kraćim programima, kroz igru kao temelj učenja, otkrivaju sebe i svijet oko sebe te da razvijaju samopoštovanje  kako bi poštovali i druge. To je naš cilj već punih 20 godina djelovanja. – istaknula je ravnateljica Eva Trošelj.

čitam...
Loading...