Svečano obilježeno

FOTO Dobrovoljno vatrogasno društvo Molve proslavilo 125 godina rada i postojanja

12:15h
0
Foto: molve.hr

Sjednicu je otvorio predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Molve, Tihomir Žufika te je tamo ujedno podneseno Izvješće o radu za 2016. godinu, u kojem je posebno istaknut rad i zalaganje članova Društva.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Molve obilježilo je 125 godina rada i postojanja, a proslava je započela Svetom misom u Župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Molvama te svečanim postrojavanjem vatrogasnih postrojbi, nakon čega je u Vatrogasnom domu u Molvama održana i svečana sjednica.

Sjednicu je otvorio predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Molve, Tihomir Žufika te je tamo ujedno podneseno Izvješće o radu za 2016. godinu, u kojem je posebno istaknut rad i zalaganje članova Društva. Svim zaslužnim pojedincima uručene su medalje i priznanja.

Čestitku DVD-u Molve na uspješnom radu uputio je načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan te dodao kako je Općina prepoznala i kako podržava rad Društva. Svečanosti je prisustvovao i zamjenik župana, Darko Sobota, koji je pozdravio okupljene te zahvalio DVD-u Molve na suradnji. Ujedno je i pohvalio rad njihovih vatrogasaca te im poželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Svečanosti obilježavanja uz brojne goste i uzvanike prisustvovao je i predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije, Ivan Matosović.

čitam...