Sveučilište Sjever

FOTO Dodijeljeno sedam Rektorovih nagrada za najbolji uspjeh te dvije za najbolji rad studenata

09:02h
0
Dobitnici Rektorove nagrade // Foto: Sveučilište Sjever

Nagradu za najbolji rad studenata dobili su Jakov Soldić za rad MAGREG – elektromagnetski akcelerator i regenerativna kočnica te Dominik Sever za rad Res Verae, glazbeni video spot.

Jučer je u prostorijama Sveučilišnog centra Koprivnica održana druga po redu dodjela Rektorovih nagrada od osnivanja Sveučilišta.

Nakon sjednice Senata, rektor Sveučilišta Sjever prof. dr. sc. Marin Milković dodijelio je sedam Rektorovih nagrada za najbolji uspjeh u akademskoj godini 2016./2017. i dvije nagrade za najbolji rad studenata u akademskoj godini 2015./2016. Dobitnicima Rektorove nagrade uručene su povelje i novčane nagrade.

Nagradu za najbolji akademski uspjeh dobili su Dora Mesić s odjela Novinarstva, Tomislav Mravičić s odjela Medijski dizajn, Vlatka Kordoš s odjela Poslovanje i menadžment, Lorenzo Cetina s odjela Multimedije, oblikovanja i primjene, Aleš Stančić s odjela Strojarstva, Dragana Bogdan s odjela Biomedicinske znanosti te Kristina Markota s odjela Komunikologija i odnosi s javnošću.

Nagradu za najbolji rad studenata dobili su Jakov Soldić za rad MAGREG – elektromagnetski akcelerator i regenerativna kočnica pod mentorskim vodstvom profesora Zlatka Botaka te Dominik Sever za rad Res Verae, glazbeni video spot pod mentorskim vodstvom profesora Roberta Logožara, Dragana Matkovića i Darija Čerepinka.

Svečanosti dodjele Rektorove nagrade, osim rektora, nazočili su prorektori, pročelnici odjela Sveučilišta Sjever te drugi uzvanici.

čitam...