pripremni turnir

FOTO Drnjančani organizirali i obranili prvi Kirbijev Memorijal, Bači presudio susjedima

U dvoboju za treće mjesto, Mladost iz Sigeca je bila bolja od Panonije s 2:0. 

08:35h
0
drnje scaled
Nogometaši Tomislava osvojili su turnir // Foto: Vedran Tkalec

Proteklog vikenda u Drnju je odigran prvi pripremni nogometni turnir na području Koprivničko-križevačke županije. Igralo se u spomen na Romana Kapetanića – Kirbija, a tom prilikom nogometaši Tomislava ugostili su susjede iz Peteranca, Sigeca i Torčeca. Ne samo da su ih ugostili, već su bili prilično “negostoljubiv” domaćin, jer su na kraju osvojili pobjednički pehar.

U finalu igranom u nedjelju s minimalnih 1:0 svladali su općinske rivale iz Torčeca, a pobjednika je presudio Bači. Prethodno su u polufinalu bili bolji od Panonije s 5:1, dok je Podravec finalnu utakmicu izborio pobjedom protiv sigečke Mladosti s 3:2. U dvoboju za treće mjesto, Mladost je bila bolja od Panonije s 2:0.

Tijekom oba danu igrale su se revijalne utakmice, s time da su u subotu snagu odmjerili pioniri Tomislava i Slavena Belupa, a u nedjelju veterani Tomislava i Starigrada. Nakon finalne utakmice, druženje svih igrača nastavljeno je u drnjanskom Društvenom domu, gdje je Mateja Kapetanić, kći pokojnog Romana, momčadima podijelila priznanja.

FOTO: Vedran Tkalec