šoderica 2019

FOTO Drugi Festival sportske rekreacije okupio brojne natjecatelje, svi su uživali u lijepom vremenu

Prva utrka vozila se u Fažani od 26. do 28. travnja gdje su članovi koprivničkog Kluba postigli odlične rezultate – Goran Kuzmić je u klasi ski novice stock osvojio šesto mjesto, dok je Dino Jakopanec bio četvrti u klasi GP2.

13:00h
0

Nakon predstavljanja bogatog programa petog Ljeta na Šoderici, župan Darko Koren je u subotu, 25. svibnja na jezeru Šoderica otvorio drugi Festival sportske rekreacije Šoderica 2019. u organizaciji Saveza sportske rekreacije Koprivničko-križevačke županije Sport za sve i Udruge za sportsku rekreaciju Grada Koprivnice Sport za sve.

Pokrovitelj Festivala je Koprivničko-križevačka županija, uz županijsku Turističku zajednicu, Općinu Legrad i Grad Koprivnicu, a župan je tom prilikom zahvalio organizatorima na promicanju sporta i usvajanju zdravih navika, posebno za populaciju treće životne dobi.

Predsjednik Udruge za sportsku rekreaciju Grada Koprivnice Sport za sve Slavko Dedi zahvalio je Županiji na pokroviteljstvu te svim udrugama koje su se došle natjecati u disciplinama nordijskog hodanja od tri kilometra, pikada i viseće kuglane. Za vrijedne je sportaše pripremljeno i osvježenje, a uz rekreaciju, cilj okupljanja bilo je druženje na svježem zraku.

Nakon dugo vremena, na Šoderici se ovog vikenda održava i međunarodna jet ski utrka u sklopu natjecanja Alpe Adria JetSki Tour,  koju organizira koprivnički Jet ski klub Racer. U društvu predstavnika organizatora Krešimira Ložnjaka, pomoćnice direktora županijske Turističke zajednice Kristine Sočev i načelnika Općine Legrad Ivana Sabolića, župan je obišao natjecatelje i njihovu opremu te im poželio mnogo sreće u zahtjevnim utrkama.

Nacionalni jet ski savez prepoznao je entuzijazam i rad članova koprivničkog Kluba, a ova je utrka druga po redu u sklopu natjecanja Alpe Adria JetSki Tour. Prva utrka vozila se u Fažani od 26. do 28. travnja gdje su članovi koprivničkog Kluba postigli odlične rezultate – Goran Kuzmić je u klasi ski novice stock osvojio šesto mjesto, dok je Dino Jakopanec bio četvrti u klasi GP2.

čitam...
Loading...