suradnja

FOTO Društvo multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije okupilo se na godišnjoj skupštini

U ime Grada Koprivnice Skupštini je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

10:48h
0

Na poziv predsjednice Radmile Funtek, jučer je održana Izborna godišnja Skupština Društva multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije u prostorima COOR-a Podravsko sunce.

Nakon prihvaćanja Poslovnika o radu Izborne godišnje Skupštine podnešeno je, a potom i prihvaćeno izvješće o radu udruge za 2018. godinu te financijsko izvješće za 2018. godinu. Predstavljeni su i plan rada i financijski plan za 2020. godinu te prijedlog strateškog plana 2019.-2023.

U ime Grada Koprivnice Skupštini je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

– Izuzetna mi je čast što ja osobno, a i Grad Koprivnica, surađuje s ovakvim društvom koje promiče zaštitu i bolji život svih svojih članova i članova njihovih obitelji. Naša se suradnja odvija na obostrano zadovoljstvo, a tako će biti i u budućnosti gdje od strane Grada Koprivnice možete očekivati potpunu podršku u svakom smislu riječi – rekla je priliko obraćanja zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

U ime Koprivničko-križevačke županije sa nekoliko riječi obratio se i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Županija prati i pratit će i dalje trud i zalaganje vaše Udruge na promicanju ljudskih prava pa je zbog toga i gospođa Funtek i dobitnica županijske nagrade kojoj ovom prilikom još jednom čestitam – rekao je zamjenik župana Ratimir Ljubić.