-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
GODIŠNJA SKUPŠTINA

FOTO Društvo sv. Luke iz Kalinovca želi uključiti mlade u tradicijske vrijednosti društva, peći kolače kako bi pomogli sumještanima, a istovremeno traže novo predsjedništvo
F

Budući da dosadašnja predsjednica više ne može vršiti dužnost, pri čemu se do sada nitko nije izjasnio da želi obnašati istu, dogovoreno je kako će se Društvo ugasiti ukoliko se do srpnja nitko ne javi.

Ne propustite

Godišnja skupština Društva sv. Luke iz Kalinovca održana je protekli petak. Na dnevnome redu, među ostalim, bilo je Izvješće o radu Udruge u 2018. godini, Financijski izvještaj te Plan rada za 2019 i druge aktivnosti poput sakupljanja hrane i živežnih namirnica za sjemenište i pučku kuhinju u Varaždinu ili raznošenja paketa siromašnima za Uskrs i Božić.

- Oglas -

Neki od planova za tekuću godinu su uključiti djecu i mlade u tradicijske vrijednosti društva i župne aktivnosti, aktivirati ih u brizi o starijima, peći i prodavati kolače čiji bi prihodi bili namijenjeni potrebi sumještana slabijeg imovinskog stanja ili održati Božićni koncert zborova župe na blagdan Tri kralja.

Završio je, također, četverogodišnji mandat predsjedništva Društva. Budući da dosadašnja predsjednica više ne može vršiti dužnost, pri čemu se do sada nitko nije izjasnio da želi obnašati istu, dogovoreno je kako će se Društvo ugasiti ukoliko se do srpnja nitko ne javi.

Okupljenima se obratio i župnik Mladen Gorupić, a sve je zaključeno domjenkom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti